ØKOLOGISK SPRAYTAN

NB!! Voksing og barbering skal gjøres minst 24 t før din spraytan.

For best resultat – gjør følgende før din økologiske spraytan: 

  1. Skrubb hele kroppen med en grovkornet skrubb uten oljer, evt bruk såpe og en god hampvott og fokuser på tørre områder.
  2. Ikke bruk fuktighetskrem, sminke, parfyme eller deodorant dagen du skal spraye deg. (Andre regler gjelder dersom du har eksem)
  3. Kom i eller ha med deg løse og mørke klær. (Du kan ikke ha på BH rett etter en spraytan – vent til etter første dusj)

Unngå å dusje fra 2 til 8 timer etter behandling ettersom hvilken spraytan du velger og som er best for din hud.
Pris kr. 500,- HVER 5 TIL HALV PRIS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UNDER KAN DU LESE ALT OM SPRAYTAN

HVA ER SPRAYTAN?
Spraytan er en måte å bli raskt brun på som ikke involverer soling eller UV-stråler.

HVA ER FORDELENE MED SPRAYTAN?
Med spraytan blir du raskt brun uten sol og skadelig UV-stråling slik at du slipper å måtte bekymre deg for økt risiko for hudkreft, rynker og andre hudskader. Brunfargen blir jevn og passer perfekt for deg som skal i bryllup, på fest eller en annen spesiell anledning og ønsker å se fresh og gyllenbrun ut.

Med regelmessige spraytans kan du holde deg brun året rundt!

SELVBRUNINGSPRODUKTER KAN LUKTE, LUKTER DERES SPRAYTAN?
Våre spray tans inneholder botaniske ekstrakter som nøytraliserer lukt og du vil derfor ikke lukte «selvbruning» etter en spray tan hos oss.

HVORDAN VIRKER SPRAYTAN?
Den aktive ingrediensen i spray tan er Dihydroxyacetone (DHA), som er et helt ufarlig fargeløst sukker. Når bruningsvæsken sprayes på huden oppstår det en naturlig kjemisk prosess der det øverste cellelaget på huden oksiderer, og det er dette som resulterer i en gylden og solbrun farge. DHA har vært brukt i over 40 år i kosmetiske produkter og er godkjent av Food & Drug Administration, samtidig som anerkjente hudleger i Norge har utalt at det er helt ufarlig.

JEG HAR HØRT AT SPRAYTAN OFTE BLIR ORANSJE. STEMMER DETTE?
Dessverre har noen billigere spraytanmerker gitt bransjen et dårlig rykte; noen typer spraytansolution kan nok gi både en oransje, ujevn og flekkete brunfarge. Merkene vi bruker (Vani-T og Moroccan Tan) er derimot av svært høy kvalitet og gir en jevn og naturlig brunfarge helt uten oransje undertoner. Vi har mange forskjellige spraytan-nyanser og «matcher» fargen vi bruker til din hudtype og hudtone slik at fargen ser naturlig ut. Med andre ord: absolutt ingen grunn til bekymring!

HVOR LENGE HOLDER FARGEN?
Fargen du får med vår spraytan varer i 5-10 dager – dette avhenger uansett av hudtype og før- og etterbehandling.

NÅR ER FARGEN PÅ SITT FINESTE?
Fargen er finest etter 1-2 dager, så hvis du sprayes til en spesiell anledning anbefaler vi at du tar spraytan et par dager før.

HVOR OFTE BØR JEG SPRAYE MEG?
Behandlingen kan med fordel gjentas hver uke for at en jevn og vakker brunfarge skal vedvare. Det er viktig å peele/skrubbe kroppen mellom behandlingene, da dette gir et jevnt og mer langvarig resultat. Bruk av oljebaserte skrubber må brukes minimum to dager før behandling slik at oljen ikke blir en barriere mellom huden og sprayvæsken.

HVA ER PRISEN PÅ SPRAYTAN?
En spraytan koster kr 500,- Jeg har også klippekort slik at du får hver 5 gratis.

HVA ER ALDERSGRENSEN FOR Å TA SPRAYTAN?
Aldersgrensen er 16 år, men hvis du er under 18 år må du ha med underskrift fra dine foresatte. Er du under 16 år må en av dine foresatte følge med til timen.

HVA ER FORSKJELLEN PÅ ØKOLOGISK SPRAYTAN OG FITNESS SPRAYTAN?
Fitness spraytan er også økologisk, og vi bruker farge fra samme leverandør – forskjellen er at vi bruker en mørkere farge når vi utfører Fitness spraytan slik at resultatet egner seg til fitnesskonkurranser og lignende.

JEG SLITER MED ALLERGIER OG REAGERER PÅ DE FLESTE SELVBRUNINGSPRODUKTER. KOMMER JEG TIL Å REAGERE PÅ DERES SPRAYTAN?
Det er dessverre vanskelig for oss å forutsi om du kommer til å reagere på vår spraytan. Vi har til nå svært positive erfaringer selv på kunder med svært sensitiv hud, men det faktum at vår spraytanfarge er økologisk og parabenfri betyr dessverre ikke at du er garantert å unngå en reaksjon. Vår spraytan inneholder f.eks macadamiaolje (nøtteolje), og selv om denne ingrediensen i utgangspunktet er gunstig for huden så kan kunder med nøtteallergi oppleve å få en allergisk reaksjon. Det er derfor viktig at du først konsulterer med lege.

JEG HAR EKSEM. BLIR RESULTATET SKJOLDETE?
Du kan ta spraytan selv med eksem, men dessverre er det vanskelig å kunne forutsi hvordan resultatet blir da dette er avhengig av omfang og hvilke hudområder som er angrepet. Eksemområder er som oftest tørrere enn «normal» hud og vil derfor kunne trekke til seg mer farge. Dette kan gi et ujevnt resultat. Det er derfor viktig at du påfører fuktighetskrem på eksemet 1-2 timer før du tar spraytan slik at eksemhuden ikke er for tørr og ikke trekker til seg for mye farge.

JEG HAR LØSVIPPER, GÅR DET BRA?
Ja, det går helt fint. Spraytan har ingen påvirkning på disse.

JEG HAR NØTTEALLERGI, KAN JEG TA SPRAYTAN?
Spraytan inneholder blant annet makademiaolje, og vi vil derfor ikke anbefale dette.

HVA KLER MAN SEG I NÅR MAN SPRAYES? KAN JEG BRUKE BH ELLER MÅ JEG SPRAYES TOPPLØS?
Under spraytanbehandlingen får du utdelt en engagstruse om du ikke vil bruke din egen. Om du bruker din egen vil bronzeren sette farge på den under sprayingen, men dette går av i vask og setter ikke flekker. Anbefaler uansett at du bruker en mørk truse, dersom du vil bruke egen. Du velger selv om du vil ha på deg overdel eller ikke. De fleste ønsker å sprayes toppløs for å unngå skiller.

JEG HAR KVISER – ER DET OK FOR FOLK MED UREN HUD Å TA SPRAYTAN?
Vi bruker produkter som inneholder økologiske og naturlige ingredienser. Våre produkter inneholder ikke parabener, parfyme og alkohol som ofte er årsaken til at kosmetikkprodukter gir uren hud og kviser. Produktene vi bruker er dermed noe av det tryggeste du kan bruke med tanke på uren hud og kviser.

JEG TRENER OG DUSJER HVER DAG. VIL DETTE ØDELEGGE FARGEN MIN?
Mye svetting og hyppig dusjing gjør at fargen forsvinner raskere enn normalt.

HVOR OFTE BØR MAN TA SPRAYTAN HVIS MAN ØNSKER Å OPPRETTHOLDE BRUNFARGEN?
Du kan spraye deg hver 1-2 uker. Det er personavhengig hvor lenge en spraytan varer (som oftest 5-10 dager).

KAN MENN TA SPRAYTAN? BLIR FARGEN FIN SELV OM MAN HAR MYE KROPPSHÅR?
Menn kan absolutt ta spraytan! Normalt kroppshår har ingen innvirkning på fargen. Under selve sprayingsprosessen kan bronzeren sette seg i hårene, men dette går bort når man dusjer.

JEG SKAL TA SPRAYTAN FØR JEG DRAR TIL SYDEN. BLIR JEG FREMDELES BRUN GJENNOM SPRAYTANNEN?
Ja, det blir du. Spraytan har ingen UV-beskyttelse, så husk høy solfaktor!

JEG SKAL TIL SYDEN OG KOMMER TIL Å BADE I SALT- OG KLORVANN. VIL DETTE ØDELEGGE FARGEN?
Hyppig dusjing og bading i klor- og saltvann gjør at fargen forsvinner raskere enn normalt. Derimot er fordelen med å ta spraytan før sydentur, at du har opparbeidet deg en naturlig brunfarge under spraytan som synes når spraytan forsvinner.

Tekst er lånt fra Spraytanhuset etter fullmakt.