PERMANENT MAKEUP

by Long-Time-Liner

Long-Time-Liner har etterhvert blitt et naturlig valg innen dekorativ kosmetikk. Metoden er etter mange års forskning og videreutvikling i dag en ansett behandlingsform innen skjønnhetspleien. Contur make-up fremhever ansiktets naturlige trekk gjennom nesten usynlig korrigering. Med contur make-up, kan enhver kvinne oppnå et velpleiet og uttrykksfullt utseende.

Hvilke kvinner velger Long-Time-Liner?

Conture make-up – Flott utseende 24 timer i døgnet

Mange kvinner som ønsker et flott utseende 24 timer i døgnet, uten å ha tid eller ork til å fornye sminken flere ganger om dagen, velger contur make-up. For kvinner som har en lys hudtype hvor bryn og lepper er lite synlige er Long-Time-Liner ideellt.

Conture make-up – en uttrykksfull munn

En uttrykksfull munn hører til tidens skjønnhetsideal. Gjennom små korreksjoner av leppenes konturer kan munnens form justeres. For kvinner som bruker briller er det ofte vanskelig å legge en perfekt makeup slik du ønsker den. Også for deg som driver idrett er Long-Time-Liner det beste alternativet fordi den ikke renner utover og du dermed har et friskt og velpleiet utseende hele tiden.

Conture make-up – oppretting etter ulykker eller sykdom som feks slag eller brystkreft

Ved en rekke hudpleieinstitutter og hos kjente skjønnhetskirurger rundt om i Europa, blir Long-Time-Liner anvendt for å rette opp utseende etter ulykker og sykdom. Mange kvinner beholder på denne måten den viktige følelsen av å være vakker og attraktiv.

*Tekst er lånt av Long-Time-Liner Norge med noen små justeringer.