Forandring fryder med Permanent makeup

Jeg har vært så heldig å hatt endel PMU kunder i det siste. For deg som ikke vet, så betyr PMU – permanent makeup.

Jeg opplever at veldig mange vil ha tatovert eyeliner på øvre lokk. Dette markerer øynene godt og du får et tettere vippeuttrykk. Som en bonus er det ekstra moro å ta på mascara eller være i en badstue og slippe at øyesminken renner bort 😅 Pris på denne behandlingen koster kr 3500,- og det inkl. en påfyll av pigment. Du får krembedøvelse før og under behandling.

Den andre behandlingen som har vært etterspurt hos meg i det siste er leppe tatovering. Dette betyr at leppelinjen blir markert der den skal være og leppene blir «fargelagt» for å få tilbake den fine naturlige leppefargen. Sånn rett etter behandling kan leppene se helt grusomme ut fordi de er kjempe hovne og fargen er for mørk. Men gir du det noen timer og dager, så skal jeg love deg at både hevelse og pigment vil se smashing ut ❤️
Jeg har mange farger å velge mellom. PMU av lepper koster kr 4700,- inkl en påfyll.

Jeg har 4 års erfaring med eyeliner og 3 år med leppe og bryns PMU. Under ser du et lite bildedryss med behandlinger jeg har gjort den siste tiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *