Jeg er en skikkelig sucker for gode før og etterbilder!

Jeg elsker å se hva andre negldesignere, vippeteknikere, brynsartister, linergister og alle andre som jobber med fornyelse av kundens ytre, er i stand til å utrette på mirakuløst vis 😍
Det er noe av det gøyeste jeg ser på sosiale medier! Er man god på å ta fine før og etterbilder, lage en reel eller en gøyal Instagram story der man tydelig ser et forbedringspotensiale, så er det veldig fascinerende å se hva disse forskjellige behandlerne får tryllet til 👏🏻👏🏻

Jeg lager ofte før og etterbilde mens kunden er i salongen. Enten jeg har gjort negler, vippeløft, brynslaminering eller en kosmetisk tatovering, så er det noe spesielt å se det førbildet. Hjernen husker mye, men ikke alt.

Så her har du et knippe med, i mine øyne, gode bilder som viser ferdigheter og hva som faktisk er mulig ❤️ Enjoy

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *