8 uker gammelt neglsett fikk seg en real overhaling!

Jeg anbefaler ingen å la det gå så lang tid før man kommer på en etterfyll. Dog er noen av mine faste kunder så ekstremt flinke med neglene sine. De bruker neglebåndsolje og de bruker IKKE neglene som verktøy 😁 Det kan være nøkkelen til neglsuksess det!
Videoen under viser akrylnegler som er to mnd gamle – Holder godt !

7 Comments

  1. למעשה, שימוש באמצעים מלאכותיים לטובת עיכוב השפיכה, לא באמת נותן מענה ממוקד ואמיתי לשורשי הבעיה, אלא מוסיף סיבוכיות מיותרת לחוויה המינית והופך את קיום יחסי המין למסורבל יתר על המידה – כך שמה שהתחיל בתור בעיה של רגישות יתר במיטה עשוי להפוך לבעיה אמיתית של חוסר תחושה, אימפוטנציה ואין אונות אמיתית. דירות דיסקרטיות

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *