Jeg digger å gjøre det og dere kunder digger å få det, men hva er egentlig en Brynslaminering?

Tidligere i år tok jeg et brynslaminerings kurs hos Anniken i Lilly Nails. Jeg har drevet med PMU en stund, så jeg har god erfaring med å se hva ditt ansikt kler. Jeg ville drive med noe som også komplimenterer kundens naturlige brynsvekst og fant fort en elsk innen laminering, farging og forming ! Men hva er egentlig en brynslaminering ? Det utføres i 5 trinn. Under behandlingen endrer jeg pH nivået til hårene, og manipulerer skjellagene slik at jeg får endret formen og dybden i brynshårene. Jeg skaper en ny form, og hår som er mer samarbeidsvillige. Dette gir et ryddig og velstelt resultat som du kan manipulere slik du ønsker. En brynslaminering er en behandling som tar utgangspunkt i dine egne bryn og gjør mest mulig ut av disse for et smashing og naturlig resultat 😍😍 Her ser du noen av ukens brynslamineringer utført av meg. Tid: 60 min // pris: kr 850,-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *