«Jeg er så lei av at eyelineren renner!» Ta en PMU da vel 💛

Er du som meg som liker å legge kayalen helt perfekt og tynt inntil våtlinjen, men får det aldri helt til ? Du ser ikke ordentlig, den blir ikke lik på hver side, den renner, blir grisete og du ser bare svett ut… DA ER PMU TINGEN 👏🏻 PMU står for permanent make-up. Jeg fikk gjort PMU eyeliner hos min kusine, som også driver på med dette, da jeg var 25 år og har kun fylt opp én gang for å opprettholde den klare sorte linjen oppe og nede. Vippene mine ser så mye tettere ut og øynene mine blir mer våkne. Å påføre mascara er blitt så mye mer artig!!

Kunden på bildet under var så lei av at eyelineren rant og ville i første omgang kun ha tatovert en vipperotfortetning oppe og se an på påfyllstimen om hun vil ha en tynn linje nede også. Dette gjør jeg i ditt tempo og etter ditt ønske. Jeg bruker maskin og pigment fra det anerkjente merket Long-Time-Liner.
DU ER I VELDIG TEYGGE HENDER HOS MEG!

Pris på en PMU vipperotfortetning / eyeliner er kr 3500,- som inkl én påfyll. Ønsker du påfyll utover dette, koster det kr 800,- innen et halvt år. Deretter kr 1800,- for videre påfyll.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *