Negl lengde ..

Dette med forskjellige lengder og form på neglene, er så utrolig individuelt. Personlig elsker jeg å lage lange negler med symmetrisk og pent design, men jeg er også veldig fan av medium lengde med feks ombré ! Vi neglteknikere har våre styrker og svakheter. Min svakhet er korte negler. Uansett form. Jeg er ikke noe god på det. Neglene jeg lager ser bare klumpete og boblete ut. Styrken min er medium / lang lengde i mandel eller ballerina form. Jeg får til square også, men de andre formene er jeg bedre på 😅 Så er det forskjellene på akryl, gelé og akrylgelé. Jeg har alt, men min elsk er akryl! Jeg er en akryljente. Under er et av de lengste neglene jeg har laget – riktignok på tipper. Vi fant ut sammen at det ble penest og tynnest resultat.

Noen liker de lange, noen korte og noen sånn akkurat passe så de ikke skriver feil på tastaturet 😍😍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *