Fade med farger ..

Jeg elsker å leke med farger og det er så moro å fade farger i hverandre ! Jeg har funnet ut at jeg aller best liker å ta en liten klump med klar hardgel og blande med ønsket gelelakk. Da blir fargen godt herdet og resultatet blir sterkt og holdbart. Trikset er å lage en super smooth overgang til naturlig negl sånn at den fargede akrylen eller gelén lett kan applikeres over sånn at overgangen blir helt jevn og usynlig 😍 Under er noen jeg har laget den siste uken. ENJOY !

18 Comments

  1. I intended to put you that little bit of note to help thank you very much yet again for your splendid pointers you’ve shared on this page. It has been simply incredibly open-handed with you in giving freely all that a few individuals could possibly have sold for an e-book to earn some cash for their own end, primarily considering the fact that you could possibly have done it if you ever considered necessary. The creative ideas as well worked to become a fantastic way to comprehend most people have a similar zeal just as mine to see a lot more when it comes to this problem. I believe there are numerous more enjoyable moments in the future for many who look over your blog post.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.