PMU EYELINER

Er du lei av å sminke deg daglig ? vil du spare tid om morgenen? Ønsker du å ha et våkent blikk hver morgen med øyesminke som ikke smitter av? Kanskje du er allergisk mot produktene?

– Ved conture makeup rundt øynene, legges farge langs vippelinjen ved bruk av en tynn nål. Man kan om ønskelig legge en tykkere linje for å få tydeligere effekt. Om ønskelig kan man legge eyelinerlinjen kun oppe eller kun nede. For et best resultat anbefaler vi å legge conture makeup mellom vippelinjen både oppe og nede.

Du tenker nå at dette er skummelt fordi det er permanent? Ikke bekymre deg. Fargen som påføres i huden vil etterhvert bli svakere eller forsvinne. I motsetning til en vanlig kropps tatovering, som går mye dypere ned i huden med mange nåler, påføres pigmentene seg kun i overhuden med én nål. Teknikken utføres med en Liner Blue Starter-maskin med ny nål for hver kunde. Du kan velge vipperot fortetning eller eyeliner som påføres noe tykkere og med vipp dersom det er ønskelig. Vi går grundig gjennom dette i konsultasjonen. Du får krembedøvelse både før og under behandling.

Pris i utdanningsperioden kun kr 2500,- inkl én påfyll innen 4 uker.

Pmu eyeliner med en liten vipp